Tack för denna säsong

Först och främst vill vi tacka alla supportrar, som stöttat laget både på hemma och bortais!
10-11-12, dom tre senaste placeringarna i grundserien!
Vi supportrar har större krav än så på en anrik förening, som Brynäs if är. Vi skulle med den här truppen slåss om topp 6-placeringar var det sagt, så vi är nog många som är oroliga inför nästa säsong när det i stort sätt är samma manskap man kommer ställa på isen, om man tittar på kontrakten (är i dag med skadade och utlånade spelare 17st som har kontrakt minst en säsong till). Brynäs ledning har mycket att jobba med och det har även vi supportrar. Som säkert dom flesta vet, så har många röststarka individer valt att lämna ståplats den gångna säsongen. Vi i dom officiella suppertgrupperna tycker naturligtvis att det är tråkigt att det är så, eftersom vi alla behövs på läktaren för att hjälpas åt. Till nästa säsong hoppas vi på att fler ansluter till klacken för att hjälpa till.
TIFO
Då Brynäs tifo valde att lämna stå, så har det varit skralt med tifon den här säsongen. Vi tackar Colorama, som sponsrade oss med färg till banderoller för Oskar och Färgton, som skänkte färg till tifot mot Leksand.
Vi kommer starta upp en ny tifogrupp, så vi söker folk som kan design och känner för att jobba ideellt.
För att göra tifon krävs ju kapital, så vill man vara med och bidra till verksamheten så är vi tacksamma. Varje krona är ett bidrag, vi har ännu inget swishkonto direkt för tifo, men vill man skänka en slant redan nu, så kan man sätta in pengar på 1235278551 och skriva tifo i meddelande så kommer dom på rätt konto sen.
Då vi inte har något namn på tifogruppen ännu, så får ni gärna komma med förslag till vår ordförande
Till den adressen kan ni även skicka förslag på nya ramsor till klacken!
Återigen tack för den här säsongen och håll er friska!
Med vänlig hälsning styrelsen Brynäs Support Gävle.

Permalänk till denna artikel: http://gavle.brynassupport.se/uncategorized/tack-for-denna-sasong/