Dags för SHL-Premiär

Hej alla medlemmar i någon av dom officiella supportergrupperna!Här kommer information från Johan Larsson på Brynäs IFs kansli gällande hemmapremiären. OBS LÄS IGENOM NOGA VAD DET STÅR!

Denna säsong blir speciell givet rådande läge med en pandemi som sveper över världen. Vi har förhoppningar utifrån regeringens tidigare uttalande om att publikrestriktionerna ska lättas upp from oktober där föreningens säsongskortsinnehavare alltid kommer i första hand. Hur en sådan fördelning av biljetter i oktober ser ut ber vi att få återkomma till. Under september månad spelar Brynäs IF en hemmamatch i SHL med den första matchen torsdag 24/9 kl: 19:00. Utifrån nuvarande lagstiftning får det vara max 50 personer i publiken. Brynäs IF har skickat in en ansökan och väntar i detta nu på att få tillstånd beviljat från myndigheterna att ta emot 50 personer i publik till matchen. Vi har goda förhoppningar att svaret på vår ansökan blir beviljad.

Givet att tillståndet beviljas för spel med publik har föreningen har nöjet att kunna erbjuda totalt 50 medlemmar i föreningarna Brynäs Support Gävle, Brynäs Supporterklubb Väst och Supporterklubben Brynäs Stockholm som också har seriekort entré till matchen. Skulle fler än 50 stycken anmäla sitt intresse kommer biljetterna lottas ut bland de anmälda. Endast de med något av våra seriekort är med i utlottningen.

Skulle det vara så att tillståndet för att ha publik inte beviljats av myndigheterna kommunicerar föreningen det på sin hemsida och i sociala medier att matchen spelas utan publik.

Föranmälan till matchen genom att maila ditt förnamn, efternamn, mobilnummer och e-postadress till seriekort@brynas.se (har man flera seriekort i sitt namn krävs samtliga som går på matchens personuppgifter)

-Mycket viktigt att de som anmäler sig och får biljett kommer till matchen så vi verkligen kan ta in 50 personer.

-Man får föranmäla till en plats per seriekort, har man köpt ett seriekort har man rätt att ansöka om en plats, två seriekort, två platser osv.

-Föranmälan behöver vara oss tillhanda senast måndag 21/9.

-Under tisdag 22/9 får samtliga som fått biljett får en e-biljett skickad till sig via mail med en sittplats. Ståplats kommer inte vara öppen (Givetvis får de av era medlemmar som tecknat supporterkort ståplats vara med och ansöka om biljett)

Mycket vi tillsammans hjälps åt att sköta nedanstående så ett säkert evenemang kan genomföras.

• Respektera 1 m avstånd till övriga besökare/funktionärer på läktaren, arenagångar, toaletter och kiosker.

• 1 m avstånd gäller även inom sällskapet, det innebär att på samma stolsrad ska det vara två tomma stolar till nästa besökare samt att på raden direkt bakom/framför ska de närmsta stolarna också vara tomma.

• Följer man inte dessa uppmaningar trots funktionärers tillsägelse avvisas man från arenan.

Brynäs IF följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Upplever du symptom nedan på COVID-19 eller känner dig sjuk på något att vis ber vi dig att stanna hemma.

https://www.folkhalsomyndigheten.se

Vanliga symtom:

-Halsont.

-Allmän sjukdomskänsla.

-Muskel- och ledvärk.

-Torrhosta.

-Feber.

-Snuva.

Mindre vanliga symtom:

-Huvudvärk.

-Illamående.

-Diarré.

-Smak- och luktbortfall.

Vi bjuder på kaffe, macka och försnack

För att visa vår uppskattning önskar vi bjuda på en extra premiärladdning. När du kommer till arenan möts du av en gratis macka, kaffe och ett försnack med föreningen och klubbdirektör Michael Campese.

45 minuter före nedsläpp (18.15) har vi dukat upp i entréhallen och Campese gästar för att ge oss senaste nytt inför nedsläpp.

Du blir enkelt medlem i BSG här:
http://gavle.brynassupport.se/bli-medlem

Permalänk till denna artikel: https://gavle.brynassupport.se/2020/09/dags-for-shl-premiar/